Jag behöver byta e-postadress, hur gör jag?

INLOGGNING OCH ANVÄNDARE
- Jag behöver byta e-postadress, hur gör jag?

Det går tyvärr inte att byta e-postadress eftersom det är din e-postadress som är den unika nyckeln för just din användare, Ett byte av e-postadress skulle bryta länken mellan systemen och din användare.

Om du behöver byta e-postadress måste vi skapa en ny webbanvändare med din nya e-postadress i vårt system. Kontakta oss på webbsupport så hjälper vi dig med det!

E-postadress: webshop@swedol.se
Swedol Rapportera olämpligt innehåll