Jag kan inte logga in med mina uppgifter?

INLOGGNING OCH ANVÄNDARE
- Jag kan inte logga in med mina uppgifter?

Försöker du logga in som vanligt på swedol.se  , med din e-postadress som användarnamn, men ditt gamla lösenord har slutat att fungera?

Är du är kund hos oss och har en redan registrerad e-postadress ska du ha erhållit ett mail från oss där du ombeds att skapa ett nytt lösenord. Om du inte har erhållit något välkomstmail ännu pröva att begära ett nytt lösenord här.

Löser inte det problemet är du varmt välkommen att höra av dig till oss på webbsupporten så hjälper vi dig.

PS. Om du har en inloggning till grolls.se, så fungerar den även på swedol.se.

E-postadress: webshop@swedol.se

Swedol Rapportera olämpligt innehåll