Kan jag se priser både med och utan moms?

PRISER OCH SORTIMENT
 - Kan jag se priser både med och utan moms i webbshoppen?

Priser inklusive eller exklusive moms.
Du byter enkelt visningsläge mellan "inkl. moms" och "exkl. moms" längst uppe till höger på sidan. Denna funktion finns hela tiden tillgänglig på samma plats uppe till höger, oavsett var på hos Swedol.se du befinner dig.

Om du företräder ett företag och är avtalskund hos Swedol, samt befinner dig i inloggat läge, visas alla dina priser alltid exklusive moms, d.v.s. om du inte själv gör ett aktivt val och själv ändrar visningsläge från "exkl. moms" till "inkl. moms".

Swedol