Länken jag fick i välkomstmailet fungerar inte?


INLOGGNING OCH ANVÄNDARE
- Länken jag fick i välkomstmailet fungerar inte?

Länken du erhöll i välkomstmailet fungerar endast i 48 timmar, därefter blir den ogiltig. Om det händer att den hinner bli ogiltig går det bra att begära en ny länk genom "Glömt lösenord?".

Fungerar inte det heller är du varmt välkommen att höra av dig oss på webbsupport.


PS. Om du har en inloggning till grolls.se, så fungerar den även på swedol.se 



KONTAKTUPPGIFTER WEBBSUPPORT SWEDOL/GROLLS
Telefonnummer: 0771-712010
E-postadress: webshop@swedol.se


Swedol

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.